Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Casiera Primăriei Udești, arestată la domiciliu

savel si marinela la audieriCasiera Primăriei din comuna Udești, Marinela Borza, anchetată în același dosar în care este cercetat și primarul Săvel Viorel Botezatu, va sta în arest la domiciliu. Magistrații Curții de Apel din Suceava au decis, vineri, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

like-facebookInițial, această măsură a fost dispusă, miercuri, de Tribunalul Suceava, însă procurorii DNA au contestat soluția magistraților.

Marinela Borza, casier la Primăria Udeşti și preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor Animalelor şi Utilizatorilor de Păşuni – OADICI Udeşti, a fost arestată pentru  săvârşirea infracțiunilor concurente de prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, tentativă la comiterea infracţiunii de prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor,  influenţarea declaraţiilor,  sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri.

Primarul comunei Udeşti şi casierul primăriei, reţinuţi de DNA. Vezi ce acuzaţii li se aduc!

Primar arestat preventiv pentru şantaj şi fals în declaraţii

Nume Calitate parte
D.N.A. -BUCUREŞTI Contestator
BORZA MARINELA Intimat Inculpat

 

Şedinţe

16.01.2015
Ora estimata: 08:30
Complet: C8 CDL
Tip solutie:
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia formulată de DNA – Serviciul Teritorial Suceava împotriva încheierii nr. 13 din 14 ianuarie 2015 a Tribunalului Suceava, ca nefondată. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 16.01.2015.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  6/2015  16.01.2015

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*