Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

FOTO Incendiu la Ciumuleşti. Au ars un adăpost de animale şi un autoturism. Focul a fost pus intenţionat

incendiu ciumulesti4Militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vadu Moldovei, au intervenit, joi dimineaţă, cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Pavăl G., din satul Ciumuleşti, comuna Vadu Moldovei. La sosirea echipajelor, ardeau un adăpost de animale şi un autoturism, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga gospodărie, dar şi la un magazin ce se afla în apropiere.

A ars adăpostul de animale, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafaţă de 160 de metri pătraţi. Focul a mai distrus autoturismul, un cauciuc de la un tractor, scule şi unelte agricole, piese de schimb de la o combină agricolă, o presă de vulcanizare, o tonă de furaje şi alte bunuri din gospodărie. În incendiu au pierit 15 păsări de curte.

like-facebookCauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat locuinţa, tractorul şi magazinul din vecinătate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*