Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

A avut tupeu să spargă o locuinţă, dar nu să dea ochii cu poliţiştii. Vezi unde s-a ascuns un hoţ!

politie scandal barUn bărbat a găsit un loc mai puţin obişnuit să se ascundă de oamenii legii. Miercuri, în jurul orei 22.00, poliţiştii Poliţiei Municipiului Suceava au obţinut date şi informaţii, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, prin spargerea geamului de la ușa de acces, a pătruns în locuinţa unei femei de 35 de ani,  cu intenția de a sustrage bunuri.

like-facebookFemeia nu era acasă, fiind plecată din localitate. S-au format două echipe de poliţişti, care asigurat şi supravegheat zona, în curtea locuinței de pe strada Dobrilă Eugen, la o distanță de aproximativ 1,5 metri de ușa de acces, fiind  găsite două sacoșe din plastic în care se aflau o bormașină cu acumulatori , o aerotermă de cameră, un binoclu,  mai mulţi suporţi optici, precum și mai multe documente.

S-au efectuat mai multe somații verbale, solicitându-se persoanei din imobil să iasă afară și întrucât nu s-a supus, s-a procedat la deblocarea sistemului de închidere a ușii. În interiorul celor două camere din care este compusă locuința s-au constatat răvășirea mai multor bunuri și articole de îmbrăcăminte, iar în bucătărie, sub un pat, a fost identificat Florin Z., de 30 ani, localnic.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava faţă de Z. Florin, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*