Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Birou de relaţii cu publicul la intrarea în sediul DGASPC Suceava

dgaspc suceava (1)La intrarea principala in sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC)  Suceava s-a infiintat un birou de relatii cu publicul si registratura, birou care pana anul trecut functiona in aceeasi incapere cu secretariatul situat la etajul I al cladirii.

like-facebookPotrivit reprezentanţilor DGASPC, din luna februarie va fi functional un ghiseu de informare in vederea pregatirii dosarului inainte ca acesta sa fie prezentat specialistilor din cadrul SECPAH. Astfel, persoana cu handicap va  veni la evaluare o singura data, nemaifiind pusa in situatia de a completa dosarul cu alte acte si de a reveni pentru evaluare;

Vom dota sala de asteptare de la SECPAH cu panouri de afisaj ce vor cuprinde informatii utile si vom amenaja locuri pentru completarea diverselor  formulare. Am montat indicatoare atat in interorul cat si in exteriorul sediului dgaspc pentru ghidarea persoanelor spre compartimentele sau srviciile din cadrul dgaspc.  S-au creat registre pentru inregistrarea documentelor atat la SEC copii cat si la SEC adulti pentru operativitate, eliminandu-se deplasarile la registratura directiei. Tot la ultima moficare a organigramei a fost infiintat un compartiment de audit intern cu scopul de a veni in sprijinul activitatii de organizare si control a dgaspc”, se arată într-un comunicat al DGASPC.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*