Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Le-a promis locuri de muncă în Norvegia, dar totul s-a dovedit a fi o înşelătorie. Vezi ce au păţit doi bărbaţi!

locuri de muncaDoi suceveni au fost păcăliţi de un individ pe care l-au contactat în urma unui anunţ pe un site. Luni, cei doi au sesizat poliţiştii suceveni după ce i-au trimis 400 de lei individului pentru a-i duce la muncă în Norvegia, iar acesta nici măcar nu le-a mai răspuns la telefon. Este vorba despre un bărbat de 24 de ani din municipiul Suceava şi unul de 31 de ani din oraşul Gura Humorului. Pe 30 decembrie 2014, aceştia au expediat printr-un serviciu bancar unei persoane necunoscute, suma de 400 lei, urmând ca aceasta să le intermedieze un loc de muncă în Norvegia, însă ulterior nu le-a mai răspuns la apeluri.

like-facebookPoliţiştii au stabilit că pe 28 decembrie 2014, fiind în căutarea unui loc de muncă, cei doi au identificat pe un site un anunţ prin care se ofereau locuri de muncă în domeniul forestier în Norvegia, iar persoana care le-a răspuns la telefon, le-a comunicat faptul că, pentru întocmirea dosarelor este necesar să-şi traducă în limba norvegiană actele personale şi să le legalizeze, dar întrucât plecarea era stabilită pentru data de 10 ianuarie 2015, s-a oferit să se ocupe el de aceste formalităţi contra sumei de 200 lei de persoană.  Astfel, după ce victimele au trimis suma de 400 lei, persoana necunoscută nu le-a mai răspuns la telefon.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*