Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

A ameninţat cu moartea un primar din judeţ. Acum, este sub control judiciar

judecatUn paznic de vânătoare este cercetat sub control judiciar după ce l-a ameninţat cu moartea pe primarul comunei Vatra Moldoviţei. Radu Ghiocel Iurniuc lucra ca paznic de vânătoare în cadrul Asociaței Județeane a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Suceava.

Potrivit procurorilor din Câmpulung Moldovenesc, pe data de 13 septembrie paznicul de vânătoare în cadrul AJVPS Suceava, având în dotare arme letale de serviciu, a adresat ameninţări cu moartea, în mod indirect, în prezenţa a doi martori, față de Saghin Virgil, primar al comunei Vatra Moldoviţei.Totodată, față de inculpat procurorii au luat și măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Paznicul de vânătoare fusese prins în timp ce fura arbori din pădurea Primăriei Vatra Moldoviţei şi l-a ameninţat cu moartea pe primar pentru că şeful din Vatra Moldoviţei l-a reclamat.

„Cercetările vor continua în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor şi stabilirii răspunderii penale, urmând ca după finalizarea urmăririi penale, dosarul să fie soluţionat procedural”, se arată într-un comunicat al procurorilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*