Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

O tânără a sunat la 112 şi a anunţat că s-a rătăcit. Zece poliţişti, cu doi câini, au pornit pe urmele ei. Vezi cum a fost găsită!

politie scandal barO femeie de 27 de ani din comuna Frătăuții Noi, a sunat, sâmbătă dimineaţă, la 112 şi a anunţat că a plecat din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi, către satul Baineț, comuna Mușenița, dar mergând peste câmp s-a rătăcit și se află în zona dintre Pârâul Rusului și iazurile aflate în apropierea satului Climăuți, comuna Mușenița.

like-facebookAvând în vedere gravitatea situaţiei sesizate, imediat patrula de poliție s-a deplasat în zona respectivă, contactând în mai multe  rânduri persoana apelantă, aceasta afirmând că a consumat 300 ml alcool, se află pe câmp, dar nu cunoaște exact locul. Fiind sunată din nou de către patrula de serviciu, apelanta nu a mai răspuns, având telefonul închis, fapt pentru care la nivelul Poliţiei municipiului Rădăuți,  s-a constituit o echipă complexă de căutare formată din 10 poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, dar şi poliţişti din cadrul  Poliției municipiului Rădăuți. Având în vedere temperatura scăzută de la ora apelului şi necesitatea identificării persoanei în cel mai scurt timp, au fost aduşi şi cei doi câini de urmă din dotarea Poliției municipiului Rădăuți. De asemenea, au fost cooptaţi şi  echipajul de intervenție I.S.U. Detașamentul Rădăuți, cadre ale  Detașamentului de Jandarmi Rădăuți, cât și un echipaj al ambulanței”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

În zona în care apelanta a sesizat că s-a rătăcit poliţiştii au efectuat căutări pe o distanță de aproximativ 4km, nefiind găsit nici un indiciu cu privire la faptul că în zonă au circulat persoane, câmpul fiind acoperit cu zăpadă.

Concomitent cu căutările și scotocirile efectuate în zona semnalată, poliţiştii au  efectuat investigații şi pe raza satului Costișa, comuna Frătăuții Noi, privind identificarea persoanei apelante.

Aceasta a fost identificată ca fiind o femeie de 27 ani, din comuna Mușenița, care se afla la domiciliu, dormind, în vădită stare de ebrietate.

Astfel, în jurul orei 04,00 căutările au încetat, forțele retrăgându-se la subunități. Tânăra a fost amendată cu 500 de lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*