Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Soacra lui Pitbull Atodiresei întoarce foaia după ce şi-a umilit fata. „Dacă îmi cere cineva să mă omor pentru copiii mei, o fac!”

pitbul8A trecut un an si trei luni de la nunta luptatorului Pitbull Atodiresei cu sotia sa si tot atata timp de cand tinerii insuratei s-au certat cu mama Oanei si au inghetat orice fel de legatura cu aceasta.

like-facebookPitbull Atodiresei si sotia sa, Oana, nu au mai vorbit cu Anda Ghita din toamna lui 2013, cand s-au certat cu ea imediat dupa nunta lor. La vremea respectiva, cei doi au acuzat-o pe afacerista ca le-a stricat nunta si i-a eclipsat, ca a dorit sa fie cu orice pret in centrul atentiei si a reusit sa ii bage intr-un con de umbra in ziua in care ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa din viata lor.

anda ghita

Nici fiica Andei Ghita, sotia lui Pitbull, nu a comunicat cu parintii ei si s-a rupt de familia sa. Dupa un an teribil de greu, in care a avut probleme de sanatate si a mers la psihoterapeut ca sa invete cum sa faca sa depaseasca cearta cu fiica sa, Anda Ghita da semne ca ar vrea sa se impace cu Oana, a carei lipsa o resimte si acum.

“Normal ca ii simt lipsa. Oana este si va ramane fata mea indiferent de situatie. Supararea mea s-a diminuat si mi-e tare dor de fata mea. Stiu ca am fost rea, am fost ca un balaur si n-am mai vazut in fata ochilor! As vrea sa uit tot ceea ce a fost. Eu si acum merg la psihoterapeut ca sa depasesc episodul acesta. Ma chinui, fac eforturi, dar intr-o zi o sa reusesc. Probabil, Oana numai cand va fi mama ma va intelege ceea ce simt. Stiti, mie daca imi cere cineva sa ma omor pentru copiii mei, o fac! Atat de mult tin la ei. Dar cu rautate in viata nu se face nimic. Acum, daca ei vin la usa mea eu o sa trec peste toate. Ea va fi in continuare fata mea, o iubesc neconditionat indiferent de ce s-a intamplat, insa, pentru el ( n.r. Pitbull) nu poate sa-mi ceara nimeni sa am sentimente cum am pentru copilul meu. Cam asa sta situatia: nu ne vorbim, nu ne cauta si nu ne da niciun semn!”, a declarat Anda Ghita pentru WOWbiz.ro.

Sursa: Wowbizz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*