Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Reprezentanţii Bioenergy solicită falimentul SC Termica SA. Vezi reacţia şefului de la Termica!

termica-turnDupă ACET Suceava, şi Bioenergy solicită falimentul SC Termica SA. Reprezentanţii Bioenergy au depus o cerere la Tribunalul Suceava prin care solicită intrarea în faliment a Termicii pe motiv că nu şi-a îndeplinit obligaţiile de plată în cursul perioadei de observaţie precum şi ulterior planului de reorganizare, iar desfăşurarea activităţii debitoarei în cursul reorganizării sale aduce pierderi averii sale.

like-facebookPotrivit directorului Bioenergy, Vasile Ilie, datoriile Termica faţă de Bioenergy au ajuns la 19,6 milioane de lei. Acesta susţine că Bioenergy este o firmă privată şi vinde cea mai ieftină.

Directorul Termica, Ovidiu Dumitrescu, susţine că declararea falimentului Termica nu este cea mai bună soluţie.

Declararea falimentului Termica nu este o soluţie viabilă. Problema nu este societatea că nu ştie să gestioneze situaţia, problema este legată de o anumită stare tehnică de transport, care nu este corespunzătoare şi duce la anumite pierderi mari. E vorba de diferenţa dintre energia care se cumpără şi cea care ajunge la consumator. Înlocuirea operatorului nu duce la schimbarea situaţiei în bine”, a declarat Dumitrescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*