Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Drama a doi fraţi din Suceava care s-au reîntâlnit după 20 de ani

ryanDoi frati din Suceava care au fost abandonati de parinti la o casa de copii cand avea doar cateva luni au reusit sa se intalneasca dupa aproape 20 de ani.

Ady nu a stiut niciodata ca are un frate si a suferit enorm in toti acesti an pentru ca nu si-a cunoscut familia. “M-a luat bunica si am stat cu ea pana la 7 ani, cand a murit. Dupa aia am ajuns la matusa mea”, a spus Ady.

like-facebookMatusa nu avea bani sa il tina si s-a intors la casa de copii.“De aici m-a adoptat o familie, insa nu m-au putut tine nici ei pentru ca mai aveau 2 copii”, povesteste Ady.

Baiatul a schimbat de atunci 6 familii si acum a ajuns sa stea intr-un apartament micut de nefamilisti, la marginea orasului Suceava.

Adi

Adi

De cealalta parte, Ryan, fratele lui, a fost adoptat de o familie din America.
“Este o experienta frumoasa sa fiu inapoi in Romania si sa interactionez cu oamenii de aici. Stiu lucruri despre istoria mea, dar vreau sa imi cunosc familia. Nu am nicio amintire din viata mea de aici. Am aflat ca sunt adoptat cand aveam 5 ani. Nu eram speriat cand am aflat, dar eram putin confuz pentru ca nu intelegeam ce inseamna sa fii adoptat. La 14 ani am inceput sa imi caut familia”, a povestit Ryan la Acces Direct.

“Este o poveste interesanta. Eu nu stiam ca mai am frati. Am aflat mai tarziu ca fratele meu era in lista de prieteni de pe Facebook. A fost interesant sa il am pe Facebook. Cred ca a fost mana destinului sa-l am acolo si sa aflu ca suntem nascuti din aceeasi mama”, a mai povestit Ryan. Ryan si Ady mai au trei frati, care au fost crescuti de tata. Unul dintre ei este plecat in Italia si si-a intemeiat acolo o familie.

Sursa: Cancan.ro


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Bună a-și dori sa spun și eu ce ști despre familiei special despre cei doi frați și despre mama care nu a părăsit pe nimeni în spital va multumescDD

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*