Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

L-au păcălit că vor să-i cumpere o oaie şi l-au lăsat fără 800 de lei. A sesizat furtul după aproape trei luni

baniUn bărbat, de 74 ani, din comuna Todirești, sat Părhăuți, care locuiește fără forme legale pe raza satului Dărmănești, a sesizat, marţi, poliţiltii, despre faptul că în perioada 20-30 noiembrie 2014, o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, a pătruns în locuința sa de pe raza satului Dărmănești, de unde i-a sustras 800 lei.

like-facebookBătrânul susţine că în perioada respectivă, în timp ce se afla la domiciliu, trei persoane s-au prezentat  la locuința sa pentru a cumpăra o oaie, timp în care a observat că una dintre aceste persoane a intrat în locuință însă nu a dat importanță acestui aspect și întrucât nu s-au înțeles la preț, acele persoane au plecat. Tot în cursul aceleiași zile, persoana vătămată a observat că îi lipsește suma de 800 lei. Persoana vătămată a declarat că nu a reclamat furtul imediat după comiterea lui, întrucât a fost ocupat cu îngrijirea oilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de agenţi din cadrul Postului de Poliție Dărmănești, în vederea identificării autorului”, potrivit unui comunicat al Poliţiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*