Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Un adolescent a fost reţinut, iar un minor este sub control judiciar după ce au furat bani din casa unei bătrâne

hot retinutUn tânăr de 19 ani a fost reţinut, marţi, de oamenii legii, iar un minor de 15 ani este cercetat sub control judiciar după ce, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, au furat banii pentru colindători ai unei bătrâne de 72 de ani din comuna Poiana Stampei.

Bătrâna a declarat, fără a putea preciza la ce oră, că a auzit un zgomot, s-a trezit și a observat două siluete. Cele două persoane fără a-i spune ceva, s-au dus direct la un recamier și au sustras suma de 100 lei, bani pe care partea vătămată i-a avut pus acolo pentru colindători. Autorii nu au lovit victima, nu i-au adresat amenințări și nu i-au solicitat alte sume de bani sau alte bunuri.

like-facebook Marţi, în urma cercetărilor efectuate și activităților specifice întreprinse au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr, de 19 ani şi a un minor de 15 ani, ambii din comuna Dorna Candrenilor.

În cauză s-a dispus continuarea cercetărilor față de cei doi, cu primul în stare de reţinere, iar al doilea sub control judiciar.Tânărul a fost introdus în  arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*