Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un sucevean a ajuns şef la Consiliul Superior al Magistraturii

bogdan gaborUn sucevean  a ajuns şef la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), el fiind singurul candidat pentru această funcţie. Procurorul Bogdan Gabor a fost desemnat, marţi, în funcţia de vicepreşedinte al CSM.

Bogdan Gabor s-a născut în localitatea Botuş din comuna suceveană Fundu Moldovei. După absolvirea Facultății de drept, acesta a lucrat ca şi consilier juridic în cadrul Primăriei orașului Solca, apoi a devenit procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

like-facebookProcurorul Bogdan Gabor a arătat, în proiectul de management, că Ministerul Justiţiei ar trebui sesizat cu privire la necesitatea modificării pachetului de legi ale justiţiei.

O altă prioritate asumată de procuror este “reanalizarea şi redimensionarea, împreună cu Ministerul Public, a schemelor de personal din cadrul parchetelor, în sensul reducerii numărului de posturi de la unele parchete şi alocarea acestor posturi finanţate către unităţile mari de parchet”. Magistratul propune şi simplificarea bibliografiei în cadrul procedurilor de organizare a concursurilor de ocupare a funcţiilor de conducere din cadrul instanţelor şi parchetelor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*