Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Luptătorul MMA „Ursul Carpatin” condamnat la închisoare

gheorghe-ignatMagistraţii Tribunalului Suceava l-au condamnat, luni, pe luptătorul de arte marţiale mixte (MMA), Ghiţă Ignat („Ursul Carpatin”) la patru ani de închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat, deţinere de echipamente software şi hardware în vederea falsificării de instrumente de plată electronică, complicitate la infracţiunea de falsificare de instrumente de plată electronică, complicitate la infracţiunea de punere în circulaţie de instrumente de plată electronică falsificate, efectuarea de operaţiuni financiare frauduloase cu instrumente de plată electronice, complicitate la infracţiunea de acces, fără drept, la un sistem informatic, transmitere neautorizată de date de identificare ale unor instrumente de plată electronică, deţinere, fără drept, a unui dispozitiv conceput sau adaptat în scopul săvârşirii infracţiunii de acces fără drept la un sistem informatic.

like-facebookPotrivit rechizitoriului procurorilor, acesta, împreună cu mai mulţi indivizi, a furat 165.000 de dolari australieni din conturile unor britanici, clonându-le cardurile într-un chioşc din Bazarul Suceava. Şase complici ai Ursului Carpatin au primit pedepse între trei ani şi şase luni de închisoare şi patru ani şi şase luni.

În acelaşi dosar, pentru aceleaşi fapte ca şi Igant, a fost condamnat şi Ovidiu Ionuţ Tilea, la patru ani de închisoare.
Decizia poate fi atacată cu apel.

De la Ignat, judecătorii au dispus confiscarea a 17.632 de dolari australieni, iar de la Ionuţ Tilea a unui stick de memorie de 2 GB, care conţine un fragment tip text cu date ce par a fi cele de pe track-ul 2 al benzilor magnetice ale cardurilor bancare. Mai mult, Gheorghe Ignat este obligat la plata sumei de 3.700 de lei şi Ovidiu Ionuţ Tilea la plata sumei de 3.700 de lei cu titlu de cheltuieli judicare.

Ignat a fost trimis în judecată la începutul lunii februarie 2014.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*