Marti 18 Iunie 2024, Actualizat acum 169 zile 12:00 am

Preşedintele FRF a petrecut Revelionul în Bucovina

burleanu1Razvan Burleanu a petrecut revelionul in compania subalternilor sai de la Federatia Romana de Fotbal. Impreuna cu familiile, federalii au mers in Bucovina, acolo unde Anul nou l-a prins pe seful de la Casa Fotbalului pe cal.

Razvan Burleanu a incheiat anul in care a reusit sa devina presedintele Federatiei Romane de Fotbal in Bucovina. Alaturi de Victoras Iacob, colaboratorul sau de la Casa Fotbalului, dar si cu alti angajati ai FRF, seful fotbalului romanesc s-a bucurat de cateva zile de vacanta, un fel de team-building, intr-una dintre cele mai frumoase zone din tara noastra, potrivit Cancan.ro.

burleanu2Dupa ce a mancat din produsele traditionale, Burleanu a iesit sa faca miscare si a preferat sa mearga in natura. Astfel, boss-ul fotbalului nu a ezitat si s-a urcat pe un cal, un exemplar foarte frumos. Imbracat in echipamentul Echipei Nationale, Razvan Burleanu a stat mandru in sa, chiar sub privirile iubitei lui,cea care l-a insotit pe acesta in excursia organizata alaturi de subalternii de la FRF.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*