Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Tragedie! Copil mort după ce a fost lovit de tatăl său cu un ciocan. Suceveanul şi-a atacat soţia şi copiii fără motiv

schiporUn copil, în vârstă de 9 ani, care a fost lovit de tatăl său cu un ciocan, înaintea Crăciunului, şi-a pierdut viaţa la spital. El a suferit răni grave, iar medicii erau rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire încă de la începutul internării.
Terifiantul eveniment a avut loc în Italia, unde Ionel Şchipor, 37 de ani, din Vicovu de Sus, care locuia în peninsulă de 14 ani, şi-a zdrobit nevasta şi cei doi copii, iar apoi, de teamă că i-a omorât, s-a sinucis.

like-facebookIonel Schipor, soţia şi băieţii lor, de 9 şi 16 ani, trăiau în Italia din anul 2000, dar în ultimii ani, tatăl începuse să prezinte semnele unor tulburări psihice. Suceveanul se temea că soţia îl înşeală şi îi droghează copiii.
După ce şi-a pierdut locul de muncă, Ionel Şchipor a devenit tot mai brutal, iar înaintea Crăciunului şi-a atacat nevasta şi copiii când dormeau, apoi s-a sinucis.

Consilierul comunal din localitatea  Isola della Scala, provincia Verona, pe probleme sociale, care urmărea, periodic, evoluţia bărbatului a descoperit totul.

“Mi-a spus nora că el de o vreme nu se mai comportă normal. Până acum, ei mi-au ascuns lucrurile astea. Spunea că e urmărit, că îl umăreşte mafia italiană, care montase în casă camere video de supraveghere, că cineva îl otrăveşte. După ce am aflat, l-am sunat şi el mi-a prezentat situaţia că e foarte bine”, a spus Felicia Botnar, mama bărbatului.

Soţia şi fiul cel mare au fost stabilizaţi de medici, dar băiatul de nouă ani a fost dus la spital în stare extrem de gravă. Din păcate, în Ajunul Anului Nou, micuţul a murit.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*