Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

O întâlnire cu prietenele într-un club s-a terminat dezastruos. Vezi ce a păţit o tânără de 23 de ani!

clubO întâlnire cu prietenele într-un club din municipiul Suceava s-a terminat dezastruos pentru o tânără de 23 de ani. Luni, ea a cerut ajutorul poliţiştilor după ce, în noaptea de 26 spre 27 decembrie, în timp ce se afla în incinta unui club din localitate, persoane necunoscute i-au sustras din poșetă un telefon mobil, în valoare de 1.800 lei și suma de 70 lei.

like-facebookTânăra s-a deplasat la club împreună cu mai multe prietene, ocazie cu care, toți cei prezenți și-au pus gecile pe canapea, partea vătămată așezându-și poșeta tip plic, deasupra hainelor respective.

La ora 01.30, persoana vătămată a folosit telefonul după care l-a pus în poșetă, iar 15 minute mai târziu, când a intenționat să-și verifice din nou telefonul, a constatat lipsa acestuia precum și a sumei de 70 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*