Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Ultima şedinţă a consilierilor judeţeni, din acest an, stropită cu şampanie. Vezi ce proiecte de hotărâre au votat!

SAMSUNGUltima reuniune a consilierilor județeni a fost stropită cu șampanie. După ședința de  Consiliu Judeţean Suceava, prezidată de șeful administrației județene, Cătălin Nechifor,   aleșii județului  au ciocnit un pahar de șampanie și și-au urat sărbători fericite și tradiționalul „La mulți ani!”.
like-facebookReuniunea, chiar dacă a avut 18 proiecte de hotărâre, s-a desfășurat fără probleme, iar consilierii, indiferent de culoarea politică, au aprobat în unanimitate toate propunerile de pe ordinea de zi. 
Între proiecte s-au numărat stabilirea nivelurilor taxelor şi tarifelor de competenţa Consiliului Judeţean, pe anul 2015 și  concesionarea  a 15.000 de metri pătraţi de teren din curtea Spitalului Vechi din Suceava pentru construirea  Centruuil Oncologic modern la strandarde europene.
SAMSUNG Totodată, aleșii au aprobat  proiectul de hotărâre privind aprobarea modelului – cadru al contractului de voluntariat pentru salvatorii montani atestați care încheie contracte cu Consiliul Județean Suceava și își desfășoară activitatea în cadrul Biroului SALVAMONT al Serviciului CNIPT din cadrul Direcției managementul proiectelor, dar și  cel de aprobare a  decontării cheltuielilor cu naveta cadrelor didactice și a personalului didactic auxiliar din învățământul special.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*