Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Restaurant din Voitinel vandalizat de patru indivizi

scandal barUn restaurant din localitatea Voitinel a fost vandalizat, duminică, de patru indivizi. Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 39 ani,  un minor de 17 ani, ambii din comuna Voitinel,  un tânăr, de 24 ani din comuna Horodnicul de Sus și ginerele  bărbatului de 39 de ani, au intrat în incinta restaurantului din Voitinel, cu intenția de a consuma băuturi alcoolice.

Întrucât cei patru, au fost refuzați de către barmana de serviciu, au început să provoace scandal în incinta restaurantului, indignând ceilalți consumatori aflați în local.

like-facebookCei patru au părăsit incinta localului, dar au revenit  însoțiți și de un alt bărbat, de 29 ani din comuna Voitinel și au spart geamul de la ușa de acces în acesta, în valoare de aproximativ 200 lei, după care lovit autoturismul unui bărbat, de 42 ani din municipiul Rădăuţi, distrugându-i geamurile și alte obiecte de semnalizare, după care au părăsit locul faptei, prejudiciul estimat fiind de circa  5.000 euro.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”distrugere” şi ”tulburarea ordinei și liniștii publice”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*