Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Casă de vacanţă din Văleni mistuită de un incendiu

incendiu2Casa de vacanţă a unui bărbat, de pe raza satului Văleni, comuna Mălini, a fost mistuită de flăcări în cea de-a treia zi de Crăciun. Detaşamentul de pompieri Fălticeni, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mălini şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de vacanţă, ce aparţine lui Ionel N.

like-facebookLa sosirea echipajelor, ardeau acoperişul şi mansarda casei de vacanţă, construită din BCA şi lemn, cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie, la magazia de lemne şi la o cabană aflată în imediata apropiere.

Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 90 de metri pătraţi, mansarda pe 45 de metri pătraţi şi obiecte de mobilier de la parterul clădirii. S-au degradat pereţii portanţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de un burlan metalic amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

Pompierii au salvat restul casei de vacanţă, magazia de lemne şi cabana învecinată.

Nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*