Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Viceprimarul din Broşteni se însoară. Vezi cine îl cunună şi ce invitaţi are la nuntă!

viceprimar nunta2Viceprimarul din orașul  Broșteni, Vili Rusu, își pune pirostriile. El renunță la burlăcie, chiar în a treia zi de Crăciun, când o va duce în fața altarului pe aleasa inimii sale, Simona Ana Sofian, originară din Iași.
like-facebook Cei doi s-au cunscut în urmă cu 10 luni,  la Firenze.  Viceprimarul PSD se afla în vacanță, iar acolo a întâlnit-o pe Simona.
A fost ceva care s-a legat din prima  clipă între noi. Și acum am cerut-o  de soție”, a spus viceprimarul.
Cununia civila a avut loc vinerea trecută la Primăria orașului, iar ofițer de stare civilă a fost primarul, Nicolae Chiriac.
viceprimarCununia religioasă are loc la Biserica Sf.  Pantelimon din localitate urmată de o petrecere la restaurantul Casa de piatră. Între cei șapte părinți spirituali se numără și deputatul Cezar Cioată cu soția, dar și o familie de localnici stabilită la Milano.
Din meniul de la petrecere nu vor lipsi mâncăturile tradiționale și afinata.  Voia bună va fi întreținută de Formația Impact din Iași. Între invitații de marcă de la nuntă se numără senatoarea Steliana Miron și senatorul Neculai Bereanu.
SuceavaNews le urează casă de piatră!

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Update! Fost viceprimar jefuit în plină stradă de banii de nuntă | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*