Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Judeţul Suceava reprezentat la două târguri de turism din Austria şi Germania

consiliul judetean cj suceavaConsiliul Județean Suceava prin intermediul Serviciului Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) Suceava va participa în perioada 14-25 ianuarie 2015, la două dintre cele mai importante târguri de turism la nivel european și mondial, respectiv târgul Ferien Messe Viena(Austria) și CMT Stuttgart(Germania).

Conform statisticilor înregistrate în anul 2014 , târgul de turism Ferien Messe Viena este cel mai important târg de turism la nivelul Austriei, înregistrând la ultima ediție un număr de 150.367 vizitatori, iar CMT Stuttgart este primul ca mărime și importanță din Germania și Europa înregistrând la ultima ediție un număr de 241.000 vizitatori.

like-facebook Participarea la aceste evenimente este importantă deoarece din numărul total de turiști străini ce vizitează județul Suceava anual cei mai mulți sunt vorbitori de limbă germană(austrieci și germani).

Toți agenții economici din domeniul turismului care doresc sa trimită materiale de promovare la aceste evenimente sunt invitați să contacteze CNIPT Suceava la numerele de telefon 0230551241, 0330 803124 sau pe e-mail pe adresa infoturism@cjsuceava.ro.

Promovarea va fi facută cu titlu gratuit de către personalul CNIPT.

Biroul de Informare Publică al Consiliului Județean Suceava


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*