Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

FOTO Moş Crăciun a împărţit cadouri copiiilor din Câmpulung Moldovenesc

mos craciun la campulung 10Atmosferă specifică magiei Crăciunului la Câmpulung Moldovenesc. La fel precum casele oamenilor, oraşul de la poalele Rarăului  este primenit de sărbătoare, iar atmosfera de pe străzi  arată că mai sunt câteva ceasuri bune până la Noul An.  Dacă zăpada parcă vrea să dispară din peisaj, Moș Crăciun a găsit o  altă cale de a veni în mijlocul copiilor, nu cu sania trasă de reni, ci cu caiii  de rasă din zonă.

Micuții  au venit,  l-au așteptat cuminți și s-au pregătit special pentru el cu colinde și urături.  Unii au ținut să îmbrace straie de  sărbătoare, iar alții au prezentat obiceiuri de iarnă. De la mic la mare, cu toții au urcat pe scena special amplasată din centrul orașului. Moș Crăciun a ascultat programul special pregătit, iar la final a împărțit daruri.

like-facebookNu a putut lipsi nici primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, cel care a ținut să aducă în sufletele copiilor  bucuria Naşterii Domnului prin cadourile oferite. El le-a urat tuturor celor prezenți sărbători fericite și un an nou mult mai bun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*