Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Vezi ce a putut să păţească un şofer fără permis care era urmărit de maşina Poliţiei

Politia-noaptea-accident-300x225Un tânăr de 19 ani, care nu deţinea permis de conducere şi care se afla şi sub influenţa alcoolului, a avut parte de un eveniment cu totul neobişnuit. În timp ce era urmărit de maşina Poliţiei rutiere, acesta a pierdut controlul asupra volanului, lovind un cap de pod.

Un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a observat un autovehicul care circula neregulamentar şi a plecat în urmărirea acestuia, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

like-facebookDupă aproximativ 700 de metri, conducătorul autoturismului a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un cap de podeț, de pe strada Calea Cernăuți.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 19 ani, din orașul Vicovu de Sus și întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l, alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit şi faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, acesta alegându-se cu dosar penal.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*