Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Terifiant! Şi-a ucis părinţii şi i-a abandonat într-o râpă pentru că l-ar fi ucis pe Sfântul Ioan Botezătorul

criminalisti-crimaCaz şocant în comuna suceveană Dorna Candrenilor. Trupurile neînsufleţite a doi bătrâni, soţ şi soţie, de 77, respectiv 71 de ani, au fost găsite, miercuri, la o distanţă de aproximativ 3 km de DN17. Amândouă cadavrele aveau gâturile tăiate.

like-facebookSe pare că principalul suspect este chiar fiul victimelor, de 46 de ani, care locuia împreună cu părinţii săi.
Primul cadavru a fost descoperit cel al bărbatului, Roman Vleju, de un localnic care trecea prin zonă. El a văzut cadavrul învelit într-o pătură. Omul a sunat la 112, iar poliţiştii criminalişti au găsit, la aproape 100 de metri distanţă, şi cadavrul femeii, Maria Vleju. Lângă ea era şi o sanie.

Criminalul, Maxim Vleju, a fost găsit acasă, iar în interiorul locuinţei erau mai multe urme de sânge. Acesta scrisese şi un bilet în care spunea că şi-a ucis tatăl şi mama pentru că l-ar fi ucis pe Sfântul Ioan Botezătorul, semn că bărbatul are probleme psihice.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat de o echipă complexă de poliţişti sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava”, susţin reprezentanţii IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individul care şi-a ucis părinţii pe motiv că au dat în capul Sfântului Ioan Botezătorul nu avea discernământ | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*