Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Inspectorii antifraudă în control la bazar. Tarabagiii au tras obloanele

inspector antifraudaBazariștii dau bir cu  fugiții atunci când în control apar inspectorii antifraudă. Marţi dimineață, odată ce au aflat că pe poarta bazarului din Lunca Sucevei au intrat inspectorii de la antifraudă, tarabagii au început să tragă obloanele. Vizitele inspectorilor de la Direcția Regională  Antifraudă îi bagă în sperieți pe cei care au deschise tarabe și chioșcuri în bazar.
like-facebookDirecţia Antifraudă este parte a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Printre altele, inspectorii antifraudă au dreptul să efectueze controale în spaţiile în care se produc, se depozitează sau se comercializează bunuri şi servicii ori se desfăşoară activităţi care cad sub incidenţa actelor normative naţionale; să verifice respectarea reglementărilor legale privind circulaţia mărfurilor; să verifice legalitatea activităţilor desfăşurate, existenţa şi autenticitatea documentelor justificative; să dispună măsuri cu privire la confiscarea bunurilor şi a veniturilor ilicite.
  Inspectorii Antufraudă au reusit să verifice câteva chioșcuri cu privire la casele de marcat iar rezultatele nu sunt însă așa cum și-au propus.
Deși se știe că bazarul din Lunca Sucevei este un rai al evaziunii fiscale, niciun organ de control nu a reușit să facă verificări în tot bazarul din cauză că odată ce se prefigurează un control, există scurgeri de informații care ajung la urechile bazariștilor, iar aceștia închid cu lacătele chioșcurile.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*