Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Primarul şi consilierii locali din Şcheia au împărţit daruri elevilor din comună

daruri scheiaElevii  din  școli din comuna Șcheia au primit cadouri odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun. Este vorba de copiii de la  școala generală „Nicolae Popinceanu” din Mihoveni, Școala generală „Dimitrie Păcuraru” din Șcheia și Școala generală din satul Sf. Ilie.

Pentru că Moș Crăciun era încă la casa lui din Laponia fiind ocupat cu citirea scrisorilor și cu împachetarea cadourilor, l-a împuternicit pe primarul comunei,  Vasile Andriciuc și pe viceprimarul Ilie Cojoc să împartă darurile.

like-facebookȘi pentru că spiridușii nu au putut nici ei ajunge, consilierii locali s-au văzut nevoiți să sprijine cadourile celor  720 de copii. Bucurie mare pe micuți care au avut în punguțe  dulciuri, sucuri și fructe. Însă în așteptarea darurilor, copii au prezentat un frumos program de colinde. Și cadrele didactice au primit din partea lui Moș Crăciun o cutie de bomboane. Aleșii locali în ultimii 10 ani  au făcut în așa fel încât Moș Crăciun să ajungă la școlile din comuna Șcheia având girul  Consiliului Local.

„Se apropie sfârșitul anului, iar cea mai mare bucurie a copiilor este Moș Crăciun. Cuminți și silitori, copii îl așteaptă iar noi trebuie să îi încurajăm și pentru că povestea lui Moș Crăciun va rămâne vie în inimile tuturor”, a spus  Andriciuc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*