Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO Primar din judeţ nemulţumit că femeia de serviciu de la Primărie va avea acelaşi salariu cu al unui funcţionar cu studii superioare

SAMSUNGPrimarii din județ împreună cu contabilii au fost chemați,  miercuri, la o ședință la Palatul Administrativ din Suceava pentru a li se aduce la cunoștință cum va decurce împărțirea ajutoarelor de la UE, dar și banii care au venit prin rectificare pentru județul nostru. Timp de o jumătate de oră, cei prezenți au ascultat  informările prefectului de Suceava, Florin Sinescu, și a reprezentantei Trezoreriei Suceava.  Unii dintre primari au vociferat că au venit degeba că ceea ce li s-a spus știau deja și că nu se merita să facă atâta drum  până la Suceava.
Dincolo de informările privind ajutoarele în alimente ale UE și de grăbirea întrunirii  ședințelor de Consiliul Local  pentru ca dcumentele aferetente să ajungă la Trezorie pentru a putea ajunge la primării banii din rectificativ, prefectul i-a rugat pe primari să își spună problemele.
like-facebookPrimarul comunei Boroaia,Vasile Berariu, s-a declarat profund nemulțumit de mărirea salariului minim de la  ianuarie 2015 dat fiind faptul că  femeia de serviciu ar avea aceeași leafă cu a unui funcționar public.
„Sunt profund nemulțumit. Nu se poate ca femeia de serviciu să aibă același salariu cu cel al unui funcționar public cu studii superioare.Vă rog să faceți demersurile necesare”,  a spus primarul din Boroaia.
Și primarul comunei Vulturești, Mihai Grădinariu, a remintit prefectului că mult promisele microbuze nu au mai ajuns și că copiii din șase sate nu au cu ce ajunge la școală.
„M-au pus să desființez școala care era într-o parte a unei cârciumi. Dar copiii cu ce să ajungă la școală?”, a spus alesul local.
Una peste alta, concluzia primarilor a fost că au făcut un drum până la Suceava fără rost. Atunci când a luat cuvântul vicepreședintele Consiliului Județean, Alexandru Rădulescu, deja nu mai avea cine să-l asulte pentru că urările și felicitările acestuia veneau prea devreme  și până la Crăciun încă  mai este.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*