Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Aproape 18 metri cubi de lemn confiscat de poliţişti la Vatra Moldoviţei

padure taiata, lemnMarţi, un echipaj de poliție din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a identificat și oprit pentru control pe DJ 176, pe raza comunei Vatra Moldoviței, autovehiculul condus de un bărbat de 47 ani, din comuna Vatra Moldoviței, care transporta material lemnos. În urma solicitării documentelor de însoțire a materialului lemnos, conducătorul auto a prezentat polițiștilor avizul emis la data de 09.12.2014, de o societate comercială din localitate, act care nu corespundea prevederilor legale în domeniu.

like-facebookMai mult, în urma controlului faptic, polițiștii au stabilit faptul că în autovehicul erau transportate 26 bucăți material lemnos esență rășinoase, lemn rotund, iar pe aviz erau menționate 34 bucăți material lemnos.

În cauză s-a dispus, transportul materialului lemnos la sediul Depozitului de material lemnos Dragoșa, unde personalul silvic a efectuat inventarierea, stabilindu-se că şoferul transporta cantitatea de 16,80 m.c. lemn rotund rășinoase de lucru și 1,22 m.c. lemn rotund rășinoase pentru foc, ce a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Vama. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr.171/2010”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*