Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Ion Lungu, despre firma Pfeiffer: În loc să le trimitem o felicitare de sărbători, aşa cum se obişnuieşte la români, o să le trimitem amenzi

lungu in consiliu localPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susţine că firma care se ocupă de modernizarea reţelelor de apă şi canalizare în municipiu, Pfeiffer, s-ar putea alege cu amenzi în loc de felicitări, de Crăciun.  Nu ar fi prima dată, mai ales că anul trecut Pfeiffer a primit o amendă de 9.000 de lei pentru întârzieri la proiectul de apă şi canalizare. De data aceasta, edilul este foarte supărat că nu a fost adus la starea iniţială carosabilul pe străzile Mărășești, Gheorghe Doja, Zorilor și Luceafărului.

like-facebook “Strada Gheorghe Doja este distrusă, pentru că s-au făcut foarte multe subtraversări, şi se circulă foarte greu. Am spus celor de la Pfeiffer să pună piatră concasată, să o cilindreze, pentru că, de multe ori, nu se cilindrează şi prima maşină care trece scoate piatra din canal. Dacă nu vor respecta acest lucru, îi vom amenda. În loc să le trimitem o felicitare de sărbători, aşa cum se obişnuieşte la români, o să le trimitem amenzi”, a spus, după comandamentul de iarnă, Ion Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*