Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

A vrut să-şi scape fratele de poliţie şi a ajuns sub control judiciar. Vezi despre cine este vorba!

politieParchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți  a dispus, vineri, măsura controlului judiciar de a nu părăsi limita teritorială a comunei Straja, pentru o perioadă de 60 de zile, față de bărbatul de 29 ani, George Ursulean, din comuna Straja, pentru comiterea infracțiunii de „mărturie mincinoasă”. De asemenea, fratele acestuia, Dănuţ Ursulean, de 24 de ani, a fost identificat de poliţiştii orașului Vicovu de Sus și cercetat în calitate de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană  al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respective ori a cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de conduce autovehicule pe teritoriul României”.

like-facebookDănuţ Ursulean a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

Vă reamintim că o urmărire ca-n filme a avut loc, joi, la Vicovu de Sus. Dănuţ Ursulean, de 24 de ani, zis Blondu, din comuna Straja i-a pus pe drumuri pe oamenii legii după ce a refuzat să oprească la semnalul lor, în timp ce se afla într-un autoturism înmatriculat în Marea Britanie şi circula dinspre Brodina spre Vicovu de Sus.

În urmărirea autoturismului au plecat mai multe autospeciale de poliție și poliție de frontieră, ocazie cu care, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în șanțul de pe marginea drumului după care a fugit spre o zonă împădurită din apropiere.  În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că tânărul figurează cu permisul de conducere „Anulat”. Ulterior, la scurt timp, la locul producerii evenimentului s-a prezentat fratele tânărului, un bărbat de 29 de ani din comuna Straja, George Ursulean, care a precizat faptul că el a condus autoturismul, contrar probatoriului administrat de polițiști.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*