Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Campanie umanitară pentru achiziţia de echipament performant pentru Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc

Maternitatea-din-Campulung-Moldovenesc--inchisa-pentru-concedii-Filiala Suceava a Organizaţiei ”Salvaţi Copiii” derulează pe parcursul a două zile campania umanitară ”Un gest pentru o viaţă”, cu scopul de a achiziţiona un echipament performant pentru Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc. Preşedintele filialei, Camelia Iordache a declarat că este vorba de două acţiuni de strângere de fonduri, ce se vor derula simultan în municipiile Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, pe 6 şi 7 decembrie.
like-facebookÎn Câmpulung Moldovenesc se va organiza o campanie stradală, în intervalul orar 10,00 – 15,00, în centrul oraşului, iar în Suceava campania se va organiza în incinta Shopping City, în intervalul orar 9,00 – 21,00. Campaniile se derulează în parteneriat cu Shopping City Suceava şi Primăria Câmpulung Moldovenesc.Partener al campaniei este şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, care va asigura câte un echipaj SMURD în cele două locaţii. Medicii vor oferi informaţii despre importanţa intervenţiei de urgenţă în cazul copiilor născuţi prematur sau cu probleme de sănătate şi despre importanţa dotării spitalelor cu echipamente performante. La campania de la Câmpulung Moldovenesc vor participa şi voluntari de la Colegiul Naţional ”Dragoş Vodă” din localitate. Pe 1 noiembrie 2014 ”Salvaţi Copiii” a lansat, pentru al treilea an consecutiv, campania pentru dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi. Ediţiile anterioare s-au derulat sub denumirea ”Bun venit pe lume”.
”Salvaţi Copiii” Suceava a început campania cu ultramaratonul de 110 kilometri, în cadrul căruia, maratonistul Tandin Nicolae Cernica a dorit să unească simbolic două localităţi ale judeţului Suceava, Vatra Dornei şi Suceava, care au beneficiat de campaniile anterioare. În judeţul Suceava campania se derulează în beneficiul copiilor din Câmpulung Moldovenesc, vizând dotarea maternităţii din cadrul spitalului municipal cu echipamente medicale performante, care să asigure intervenţia într-un termen cât mai scurt şi în condiţii sigure pentru copiii născuţi prematur sau cu probleme de sănătate.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*