Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Condamnați după ce au sechestrat un tânăr într-un apartament din Suceava

inchisoareTrei brăbați care au sechestrat un tânăr într-un apartament din Suceava au fost condamnați, miercuri, de magistrații Curții de Apel Suceava. Cătălin Cimpoiaşi, în vârstă de 41 de ani, zis „Cimpa”, Laurenţiu Ionuţ Plopan, de 35 de ani (ambii din municipiul Suceava), și Dumitru Bîrtoiu, de 41 de ani, alias „Dan Popovici” (din Şcheia), au fost condamnați la pedepse cuprinse între un an și opt luni și doi ani de închisoare.

Practic, Cimpoiași a primit doi ani de închisoare cu suspendare, iar Plopan un an și opt luni de închisoare cu suspendare. Cel de-al treilea, Dumitru Bîrtoiu, va sta după gratii doi ani.

like-facebookAceștia au fost găsiți vinovați de sechestrarea suceveanului Marian Moșneagu (de 31 de ani), în apartamentului lui Cimpoiași. În octombrie 2012,, victima a fost atrasă în apartamentul lui Cimpoiași, unde a fost bătută şi şantajată să plătească 10.000 de euro în contul unui BMW incendiat.

BMW-ul respectiv aparţinea lui Cimpoiaşi şi a fost incendiat pe data de 12 octombrie 2012, în timp ce autoturismul era parcat într-o laterală a blocului în care are domiciliul „Cimpa”, în cartierul George Enescu al municipiului Suceava.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*