Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Tinerele rănite în explozia de la restaurant încurajate de prieteni să treacă peste tragedie

morosanCele două tinere rănite în explozia de la restaurantul Trafic Grill din Câmpulung Moldovenesc sunt încurajate de o colegă de muncă, dar și de rude şi prieteni să treacă peste şocul pe care l-au suferit. 
like-facebookCatargiu Alexandra este una din colegele celor patru victime ale exploziei urmată de un incendiu la restaurantul Traffic. Tânăra nu a fost de serviciu în noaptea  fatidică, însă este alături prin rugăciune și mesaje de încurajare față de colegele rămase în viață și care se luptă pe patul de spital, Crina Moroșan și Cazacu Dana Ramona.
cazacu„fii tare si cum ti am zis si atunci,multumeste i la d zeu ca esti vie,si eu ma rog la fel pentru crinuta noastra sa o intareasca si sa i dea puterea de care are nevoie ca sa lupte iar pentru iubitele noastre colege decedate,d zeu a avur nevoie de doi ingeri si le a ales pe ele….fii tare …noi, fosti tai colegi si colege suntem alaturi de tine:-*” spune Alexandra pe facebook.
 
Și pentru Crina, Alexandra are un mesaj de încurajare. ,, Micuta mea scumpa si iubita,lupta draga mea,lupta ca ai pentru ce,ai o viata inainte frumoasa si lunga…ne rugam la D-zeu ca sa te intareasca,sa ti dea puterea de care ai nevoie pentru a lupta ca sa treci peste toate problemele care ti pun sanatatea in pericol….lupta crinuta mea,lupta:,, 
Chiar și Cazacu Dana Ramona se întreabă retoric ce a reprezentat noaptea de sâmbătă spre duminică atunci când a fost serviciu.
„Sâmbătă seara, o cumpănă sau pedeapsă, blestem? Tot stau şi mă gandesc… Cu ce-s vinovate alea 2 femei care au murit? Cu ce-i vinovat copilul de 21 de ani care se zbate între doua lumi acum? Cu ce-s vinovata eu?…”,spune Dana .

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*