Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

A vrut să-şi încălzească maşina, dar a rămas fără ea

masina politieLuni seară, un bărbat de 46 ani, din  comuna Gălănești, a anunţat Poliţia după ce i-a fost furat autoturismul staționat cu motorul pornit, în fața  locuinței unui bărbat din comuna Marginea.

Potrivit poliţiştilor, în jurul orei 19.00, partea vătămată a venit în vizită  la bărbatul din comuna Marginea, unde a stat circa  o oră, după care a ieșit,  a pornit autoturismul pentru a-l încălzi și a luat din el niște documente reîntorcându-se în locuința gazdei.

like-facebookUlterior, după circa 15 minute,  când a ieșit în stradă cu scopul de a pleca, victima a constatat că autoturismul i-a  fost sustras.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, autoturismul a fost identificat pe raza municipiului Rădăuți, prezentând avarii la bara de protecție față și fără aparatul G.P.S.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat,  cercetările fiind  continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului, stabilit la 200 lei”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*