Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

I-au furat poseta în timp ce mergea cu soţul pe stradă

furt din posetaLuni, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” de un bărbat de 49 ani, din municipiul Suceava despre faptul că în aceeaşi zi, persoane necunoscute i-au sustras soţiei sale o poșetă în care avea bani și alte bunuri. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 21.40,  în timp ce se afla cu soțul pe str. Aleea Nucului, o localnică de 49 de ani, a fost ajunsă de o persoană necunoscută care i-a luat poşeta, după care a fugit.

like-facebookÎn urma audierii, persoana vătămată a menţionat faptul că în poşeta sustrasă se afla un portofel cu documente personale, carduri bancare, suma de aproximativ 300 lei, un telefon mobil și alte obiecte, prejudiciul fiind de aproximativ 1.700 lei.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Centru says:

    Mai mare rusinea! Zona ultracentrala neluminata si plina de gropi! Asa e toata zona aceea, cu Aleea Nucului si pana pe Mihai Viteazu, de ani de zile a ramas fara stalpi de iluminat iar aleile sunt un adevarat traseu de aventura seara. Asa se ingrijeste o zona ultraceltrala: Vopsim gardul in fata la Prefectura iar in spate jungla pentru hoti si caini!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*