Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a aprins luminițele din bradul de Crăciun

bradPrimarul Sucevei, Ion Lungu, a aprins, și în acest an, luminițele din bradul de Crăciun amplasat în centrul Sucevei, pe esplanadă. Edilul Sucevei a făcut numărătoarea inversă alături de nepotul său, Patrik, dar și de suceveni pe care i-a invitat să facă numărătoarea inversă de la 10 la zero. Odată ajunși la final, au apăsat butonul care a aprins luminile în bradul înalt de 13 metri  și ornat în alb și albastru.
like-facebookAstăzi (n.r. luni) este o zi deosebită pentru noi românii şi vreau să transmit acest sentiment de respect faţă de suceveni. Este
pentru al unsprezecelea an consecutiv când am aprins luminile în bradul de Crăciun şi am dat starul începerii sărbătorilor de iarnă. Am încercat şi în acest an să avem un oraş cât mai frumos, şi sper că în mare parte am reuşit. Am mai achiziţionat ornamente noi pe care le-am pus în zona centrală, să fie ceva nou, iar pe celelalte le-am redistribuit în alte zone din oraş. Şi în acest an  am avut un ajutor de nădejde, nepotul meu Patrick, care m-a ajutat să aprind luminile în bradul de Crăciun. Sper ca sucevenii să se simtă cât mai bine, pentru că avem evenimente foarte atractive  pe tot parcursul lunii decembrie. Începând cu data de 6 decembrie avem Târgul de Crăciun, iar apoi ,cel mai probabil sau în jurul datei de 15 decembrie vom acorda copiilor care au fost cuminţi 5000 de cadouri. Şi nu în ultimul rând vom organiza şi anul acesta revelionul în aer liber la Iulius Mall. Nu îmi doresc decât sănătate și voi petrece sărbătorile cu nepoțelul și în familie ”,  a spus edilul Sucevei. 
După aprinderea luminițelor în bradul de Crăciun, sucevenii au cântat și dansat alături de trupa Hara, No Mercy și Francesco Napoli.  

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*