Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Patru minori au spart un atelier de reparaţii auto

suporteri jandarmi meci (2)Un echipaj de jandarmerie a observat, duminică,  patru minori care se deplasau în grabă pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava. La vederea jandarmilor, minorii au devenit agitați și au fugit, ascunzându-se după un autovehicul staționat.

Având în vedere comportamentul acestora, jandarmii le-au solicitat să prezinte date despre identitatea lor și motivul prezenței în zonă, constatând că persoanele în cauză sunt din comuna Șcheia, judeţul  Suceava și faptul că trei au vârsta de 13 ani, iar unul de 16 ani. În acest timp, în zonă a apărut un bărbat care a relatat jandarmilor faptul că din atelierul său, situat în apropiere, au fost sustrase mai multe unelte.

În urma acestei sesizări, jandarmii au continuat verificările, în urma cărora a rezultat faptul că cei patru minori au spart un geam al unui atelier de reparații auto și au pătruns în incinta atelierului, de unde au sustras mai multe bunuri (2 acumulatori auto, un polizor unghiular, 2 bormașini, un ferăstrău circular de mână, un topor, o conducta de frână, o roată de bicicletă, 7 bucșe, 13 cabluri de diverse mărimi). Minorii au ascuns lucrurile într-o zonă cu vegetație uscată din apropiere, cu intenția de a le transporta ulterior.

Bunurile au fost restituite proprietarului, iar cei patru minori au fost predați Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*