Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Sute de cetăţeni moldoveni au votat la secţia de la Suceava. „Am votat pentru ca Moldova să aibă calea deschisă spre Europa”

vot moldoveniMoldovenii au votat pentru prima dată la Suceava la secția de votare special amenajată în cadrul Universității Ștefan cel Mare. La ora 17.00, peste 300 de cetăţeni moldoveni, majoritatea elevi și  studenţi, și-au exprimat dreptul de vot.
Preşedintelui secţiei, Arghir Maxim, de la secţia de votare 352, amenajată la Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava, a fost trimis de către Ministerul  de Externe din Republica Moldova pentru a supraveghea votul cetățenilor moldoveni.
like-facebookPână la această oră nu se semnalase vreun incident.
Alături de membrii secției de votare asigurau buna desfășurare a alegerilor doi jandarmi de la IJJ Suceava. Cei mai entuziasmați erau tinerii moldoveni. Ciubotaru Florin, de 18 ani, este elev din Republia Moldova în Suceava.
vot moldoveni2„Votez pentru prima oară. Am oarece emoții, însă am votat pentru ca  Moldova să aibă calea deschisă spre Europa”,  ne-a spus tânărul care a venit alături de alți colegi din Republica Moldova care studiază în Suceava și care au votat și ei pentru prima oară.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*