Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Încă o femeie a murit în urma exploziei de la Câmpulung. O altă victimă transportată la Iaşi cu elicopterul SMURD

incendiu restaurant3Femeia de 42 de ani care a fost dusă în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava după explozia de la Câmpulung Moldovenesc a murit la spital. Ea avea arsuri foarte grave pe corp, iar în ciuda eforturilor medicilor, trupul său a cedat. De asemenea, tânăra de 23 de ani a fost transportată cu un elicopter SMURD la o clinică din Iaşi din cauza stării foarte grave.

like-facebookVă reamintim că o explozie puternică a avut loc, duminică dimineaţă, într-un restaurnat din Câmpulung Moldovenesc. O femeie de 42 de ani a murit, iar alte trei persoane, de 21, 42 şi 23 de ani, au ajuns la spital unde au primit îngrijiri medicale. Femeile au suferit arsuri de gradul I, II şi III, dar şi mai multe leziuni.

Femeia de 42 de ani era în stare foarte gravă, iar medicii au fost rezervaţi  de la început în privinţa şanselor de supravieţuire. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, deflagraţia a fost urmată de un incendiu. Aceasta a avut loc în bucătăria localului, iar toate cele patru femei erau angajate ale restaurantului Trafic Grill, care aparţine omului de afaceri Sorin Covataru.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*