Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Explozie la un restaurant din Câmpulung Moldovenesc. Două femei au murit, iar două sunt în stare gravă (Update)

incendiu restaurant

O explozie puternică a avut loc, duminică dimineaţă, într-un restaurnat din Câmpulung Moldovenesc. O femeie de 42 de ani a murit, iar alte trei persoane, de 21, 42 şi 23 de ani, au ajuns la spital unde au primit îngrijiri medicale. Femeile au suferit arsuri de gradul I, II şi III, dar şi mai multe leziuni.

like-facebookFemeia de 42 de ani este în stare foarte gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, deflagraţia a fost urmată de un incendiu. Aceasta a avut loc în bucătăria localului, iar toate cele patru femei erau angajate ale restaurantului Trafic Grill, care aparţine omului de afaceri Sorin Covataru.

Restaurantul este situat la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc dinspre Suceava, în apropierea staţiei de carburanţi Socar.
Explozia a fost provocată din cauza unor acumulări de gaze la buteliile din bucătărie.

În interiorul restaurantului se aflau şi cinci cetăţeni moldoveni, care s-au aruncat la pământ în momentul exploziei. Doi dintre ei au fost răniţi uşor şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Maşina lor a fost, însă, avariată în urma exploziei.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Detaşamentul de pompieri din Câmpulung Moldovenesc şi ambulanţe.
Proprietarul, Sorin Covataru, a avut un şoc când a văzut ce s-a ales de restaurant.

UPDATE! Femeia de 42 de ani a murit la Spitalul Judeţean Suceava, iar femeia de 23 de ani a fost dusă cu elicopterul SMURD la o clinică de specialitate din Iaşi.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Explozie la un restaurant din Câmpulung Moldovenesc. Două femei au murit, iar două sunt în stare gravă (Update) | MoldovaNews.ro
  2. Vezi cine sunt victimele din explozia de la restaurantul din Câmpulung! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*