Miercuri 22 Ianuarie 2020, Actualizat acum 21 zile 12:00 am

 

Taxele şi impozitele locale rămân neschimbate în 2015

cl4Taxele şi impozitele locale rămân neschimbate în judeţul Suceava, în 2015. Consilierii locali suceveni au aprobat o hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pe anul 2015. Ei au votat acordarea unei reduceri de 10% pentru efectuarea cu anticipaţie a plăţii impozitului şi taxei pe clădiri, impozitului şi taxei pe teren, impozitului pe mijloacele de transport cu tracţiune mecanică şi a impozitelor pentru autovehiculele de transport marfă cu masa totală autorizată egală sau mai mare de mare de 12 tone.

like-facebookDe asemenea, tot de reducere de 10% au parte contribuabilii persoane fizice şi persoane juridice care îşi achită, până al 31 martie, obligaţiile datorate pentru întregul an fiscal 2015.

Având în vedere faptul că, majoritatea contribuabililor, atât persoane juridice, cât şi persoane fizice, manifestă dificultăţi economico-financiare, consider că este oportun să menţinem, în anul fiscal 2015, acelaşi nivel al impozitelor şi taxelor locale”, a spus primarul Ion Lungu.

Noua hotărâre a Consiliului Local intră în vigoare de la 1 ianuarie 2015, iar creanţele fiscale aflate în sold la 31 decembrie 2014, a căror valoare este mai mică de 40 de lei, se anulează.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*