Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Bărbat din Salcea cercetat pentru că a furat mai multe bare de fier de pe un teren

masina-politie-radar_bMarţi, Poliția orașului Salcea a fost sesizată de un bărbat de 30 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, în cursul lunii noiembrie, persoane necunoscute i-au sustras circa 48 bare metalice de fier striat, în valoare de 5.000 lei, bunuri depozitate pe terenul proprietate din localitate, unde a început să ridice o construcție.

like-facebookÎn urma activităților întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un bărbat de 62 de ani, din orașul Salcea.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul a vândut două bare din cele sustrase, unei persoane de pe raza aceleiași localități, susținând că-i aparțin, iar una a fost identificată în curtea locuinței unei bătrâne, unde autorul este angajat ca zilier și desfășoară diferite activități gospodărești.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea stabilirii întregii activități infracționale a autorului și recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*