Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Suspiciuni de omor! Bebeluşul al cărei mamă a fugit la amant a fost găsit mort

iulianaBebeluşul al cărei mamă a fugit de acasă cu tot cu el la amantul său a fost găsit mort, marţi dimineaţă, chiar în locuinţa în care femeia se mutase. Copilaşul, de nici o lună de zile, a fost descoperit de oamenii legii împreună cu mama sa, după îndelungi căutări, la locuinţa amantului femeii din Mălini.

Tânăra dispărută cu tot cu bebeluş de acasă, găsită la amant

 

like-facebookPoliţiştii au început căutarea lor după ce concubinul acesteia, cu care femeia mai are o fetiţă de un an şi jumătate, i-a dat dispăruţi. Iuliana Andreea Ciubotariu îşi luase copilul şi l-a dus la spital, iar la scurt timp a fugit cu el de la unitatea medicală în casa amantului.

Marţi, copilaşul a fost găsit fără viaţă în casa amantului femeii. Iniţial, anchetatorii au crezut că fetiţa a murit din cauza pneumoniei, dar în urma necropsiei a ieşit la iveală că fetiţa fost omorâtă prin asfixiere. S-a stabilit că moartea a fost violentă și că a survenit din cauza asfixierii mecanice prin comprimare cranio – facială și toracică. Un procuror criminalist a preluat ancheta şi va face lumină în acest caz. Atât mama, cât şi amantul acesteia, au fost duşi la audieri.

E posibil să fi murit de frig, din datele pe care le avem. Cazul este în anchetă și monitorizăm situația celuilalt copil, care în prezent locuiește în Râșca împreunăcu tatăl. Asistentul social din cadrul Primăriei Râșca ne-a informat cătatăl beneficiazăde spirijinul părinților lui iar copilul este în siguranță. În cazul fetiței decedate nu mai putem face nimic, din păcate”, a declarat Nicoleta Daneliuc, purtător de cuvânt în cadrul DGASPC Suceava.
Primele concluzii ale anchetatorilor arată că fetița de nici o lună ar fi fost omorât chiar de mama ei care i-ar fi suprimat viața cu ajutorul unei perne și a mâinilor.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suspiciuni de omor! Bebeluşul al cărei mamă a fugit la amant a fost găsit mort | MoldovaNews.ro
  2. O tânără a fugit de acasă cu copilul său de doi ani. Poliţiştii sunt în căutarea ei | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*