Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Cinci focuri de armă la frontieră după o maşină ticsită cu ţigări de contrabandă

masina cu tigariDuminică, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi au depistat în apropierea frontierei de stat o persoană şi un autoturism de teren în care se aflau mai multe colete cu ţigări.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi reţinerea bărbatului efectuând somaţiile legale prin voce şi deoarece acesta nu s-a supus, au fost trase cinci focuri de avertisment în plan vertical.

like-facebookÎn acel moment bărbatul a abandonat maşina şi s-a retras pe teritoriul ucrainean, fapt pentru care au fost anunţate de urgenţă autorităţile de frontieră ale statului vecin.

În autoturism au fost observate mai multe colete cu ţigări fapt pentru care a fost transportat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

masina cu tigari2În urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 17.720 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 177.000 lei.

De asemenea, autorităţile de frontieră ucrainene ne-au informat că pe direcţia respectivă au descoperit patru baxuri cu ţigări din acelaşi lot.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Tot duminică, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina, aflată în serviciul de supraveghere a frontierei de stat, a observat, în apropierea frontierei două autoturisme de teren.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea acestora, iar în momentul în care conducătorii auto au observat echipajul poliţiei de frontieră, aceştia au abandonat maşinile şi au fugit.

La controlul efectuat asupra maşinilor au fost descoperite 21 de colete care conţineau cantitatea de 10.400 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 104.000 lei.

Ambele autoturisme au fost indisponibilizate, iar în continuare se fac verificări în vederea depistării persoanelor implicate.masina cu tigari3


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*