Miercuri 26 Iunie 2024, Actualizat acum 177 zile 12:00 am

Accident cu un autobuz în municipiul Suceava

politieAccident, joi după- amiază, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Suceava.  Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, la faţa locului, a fost identificat un bărbat de 49 de ani, din municipiul Suceava, care a condus un vehicul de tip încărcător frontal neînregistrat şi a acroşat un autobuz, care circula în acelaşi sens de mers, fiind condus de către un bărbat de 38 ani, din comuna Zamostea.

like-facebookBărbatul de 49 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificării în bazele de date, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge şi  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmând să se dispună procedural”, se arată în comunicatul de presă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*