Miercuri 22 Mai 2024, Actualizat acum 142 zile 12:00 am

Supărare mare în rândul consilierilor ACL. Lungu ”ne ia de proşti”

barbaConsilierii locali democrat liberalii  sunt supărați foc pe primarul Sucevei, Ioan Lungu după ce acesta pare că nu agrează ideea înființării unei grădinițe în sediul Agenției de Protecție a Mediului. Convocată joi, în ședință extradordinară, reuniunea deliberativului local Suceava nu a avut loc pe motiv că nu a fost  întrunit cvorumul necesar, fiind prezenți doar 9 consilieri locali al PDL și PNL din cei 23 de aleși locali . Cei mai vehemenți în declarații s-au dovedit a fi consilierii locali al PDL prin vocea șefului de grup, fostul viceprimar Lucian Hașovschi dar și a consilierului Neculai Barbă.  Acesta din urmă i-a reproșat primarului Ioan Lungu că îi „ia de proști” și că s-a mulțumit cu democrat liberalii doar atunci când l-au susținut în campanie electorală și l-au făcut primar. Mai mult, Barbă i-a reproșat lui Lungu  și faptul că a făcut declarații de susținere la candidatura la președinția României a lui Victor Ponta din sediul Primăriei,  moment în care edilul  Sucevei,  după ce a ascultat preț de câteva minute reproșurile celor din PDL a  părăsit sala.
,, Nu am la ce să stau, am făcut decalrații administrative, nu e ședință de Consiliu Local.Proiectul de hotărâre nu are o bază legală”,  a spus Lungu și a plecat din sală.
Barbă i-a mai amintit edilului Sucevei că se pregătește un tun imobilar cu acel sediu.  Ședința extraordinară nu a mai avut loc deși preț de 15 minute au fost așteptați  doar să apară consilierii social-democrați în frunte cu viceprimarul Gavril Vârvara.
Democrat liberalii vor cu orice preț ca sediul APM să fie transformat în grădiniță cu program prelungit pentru copii din cartierul Obcine.  Nimeni însă nu le-a reproșat celor din PDL cum au transformat cu girul lui Ioan Lungu, la acea vreme  edil  PDL și nu independent cu sediul fostei grădinițe din centrul Sucevei a fost luat de PDL Suceava și transformat în sediu de partid. În buricul târgului în loc grădiniță o clădire.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*