Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Consilierii locali ai ACL vor transformarea sediului Agenţiei de Protecţia Mediului în grădiniţă. Lungu: Este un proiect abuziv

sedinta cl consiliu localConsilierii locali ai ACL vor transformarea sediului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava în grădiniţă. Ei au făcut un proiect în acest sens, care va fi discutat, joi, în cadrul unei şedinţe extraordinare.

like-facebook„Până la un punct, acest proiect de hotărâre este corect. Partea care nu este corectă şi reprezintă un abuz este cea prin care grădiniţa ar trebui înfiinţată în clădirea folosită ca sediu, în momentul de faţă, de către Agenţia de Protecţie a Mediului Suceava. Nu avem baza legală să facem naţionalizări în Suceava. Se va putea discuta fără un raport de specialitate. E şi pentru noi o prioritate să facem grădiniţa nouă în Obcini”, a spus primarul Ion Lungu.

Potrivit acestuia, proiectul consilierilor ACL este unul abuziv, iar cel mai sigur, raportul de specialitate care trebuie făcut până pe 30 noiembrie va fi unul negativ.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*