Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

„Polonic” condamnat la închisoare pentru incendierea unui bloc

polonicSuceveanul de 32 de ani care în 2008 a dat foc la comandă pensiunii „Dolce Vita” a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc pentru incendierea blocului din Broşteni. Petrică Mândrilă („Polonic”) a fost condamnat la cinci ani şi patru luni de închisoare şi obligat să plătească şi despăgubiri în valoare de aproape 150.000 de lei.

Judecătoria Câmpulung Moldovenesc l-a condamnat pe Petrică Mândrilă la trei ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „distrugere prin incendiere”, la un an de închisoare pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat”, la un an de închisoare pentru „conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în formă continuată”.

like-facebookAstfel, el a primit pedeapsa cea mai grea, de trei ani de închisoare, la care au adăugat un spor de doi ani şi patru luni, el urmând să execute pedeapsa de cinci ani şi patru luni de închisoare.

În plus, bărbatul va trebui să plătească despăgubiri civile de 121.028 de lei către Primăria oraşului Broşteni şi 26.674,76 de lei către SC E.On Moldova Distribuţie. El va trebui să achite şi 3.500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Decizia Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc nu este definivită.

În luna mai a acestui an, „Polonic” a fost prins de oamenii legii după ce a incendiat un bloc cu patru etaje din Broşteni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*