Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Vezi cum arată suceveanca care va fi imaginea Iulius Mall Suceava!

loredana3Căutările frumoasei domnişoare care va fi imaginea Iulius Mall Suceava s-au încheiat. Într-un show la care invitaţi speciali au fost designerul Cătălin Botezatu şi cântăreaţa Andreea Bănică s-a desemnat următoarea „Cover Girl”. Prezentare de modă haute couture, concurs beauty, expoziţie inedită de pălării vintage şi concert live au fost ingredientele unei seri de poveste.

like-facebookPotrivit unui comunicat de presă, sâmbătă, 8 noiembrie 2014, bucovinenii au sărbătorit frumuseţea la Iulius Mall Suceava, bucurându-se de nenumărate surprize oferite de îndrăgita destinaţie de petrecere a timpului liber. Noua „Cover Girl” Iulius Mall Suceava este Loredana Bîrzu. Tânăra de 18 ani a cucerit publicul cu şarmul său şi a câştigat marele premiu.

loredanaÎn concursul „Be the Next Cover Girl”, desfăşurat pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava, s-au înscris peste 40 de frumuseţi bucovinene. Cinci dintre acestea, selectate cu sprijinul creatorului de modă Cătălin Botezatu, au intrat în cursa pentru a fi imaginea următoarei campanii Iulius Mall Suceava.

Cu un buget fix, cele cinci tinere au făcut cumpărături în magazinele Iulius Mall, iar câştigătoare a fost cea care a primit cele mai multe aplauze la defilarea pe podium. Pe lângă mult râvnitul titlu, Loredana Bîrzu a fost premiată cu o sesiune de shopping în valoare de 500 de euro, un makeover complet şi un photoshooting profesionist cu fotograful Ovidiu Leşan.

Un moment aşteptat de suceveni a fost şi concertul Andreei Bănică. Artista a creat o atmosferă aparte interpretând hiturile sale.loredana2


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*